Gadgets 2014 2.0

Omdat ik bij mijn vorige blog een aantal interessante dingen had gevonden wil ik daar nu mee verder gaan door nog meer gadgets te zoeken die we in 2014 hopelijk kunnen aanschaffen.

De Smartwatch
Deze is natuurlijk al voor 2014 uitgebracht maar wat kun je er tegenwoordig niet mee? Het enige dat ik kan noemen is bellen, en zelfs dat zal nog wel komen. De rage van de Smartwatch is zo snel gegaan en er komen ook steeds nieuwe bij en dit zal er een van zijn 
Deze 2e generatie van smartwatches is al in januari op de markt gekomen. Ze kunnen nog steeds hetzelfde als bij de 1e generatie, het enige verschil hier is het model.

Kolibree toothbrush
Dit gaat de eerste tandenborstel worden die gekoppeld wordt aan het internet. Deze tandenborstel houdt bij wanneer je jouw tanden poets maar ook nog eens hoe. Dat wil zeggen dat als je niet goed poets je een bepaald advies krijgt van hoe het de volgende keer beter kan. Het is een gewone tandenborstel die iedereen makkelijk kan aanschaffen, voor deze borstel zou je wel in het bezit moeten zijn van een smartphone of tablet om de applicatie op te downloaden.

LG Home Chat
Met de LG Home Chat kun je gewoon berichten sturen naar je koelkast net zoals op dit plaatje. Ook kun je, je wasmachine aanzetten en uitzetten. Natuurlijk vraag je, je nu af waarom zou je een bericht naar je koelkast sturen? Maar zoals je op deze afbeelding kunt zien komt het nog goed van pas als je iets mist of niet weet hoeveel je nog hebt van iets.

Phonebloks
Natuurlijk blijven we erg benieuwd naar het eerste prototype van Motorola’s modulaire smartphone. Het project borduurt voort op het Phonebloks concept dat de Nederlander Dave Hakkens had bedacht. Dat is een toestel dat bestaat uit verwisselbare blokjes. Zo kan je de camera verbeteren of tochh een grotere accus in je telefoon stoppen. Motorola zou in 2014 een prototype willen tonen, die mogelijk ook voor de klanten mogelijk is om te kopen.
Zelf vind ik dit wel een mooi idee en zou ik dit ook zeker gaan kopen mocht het beschikbaar zijn.

Wat zou ik kopen?
Ikzelf zou zeker gaan voor de Smarwatch ik zit er al een tijdje aan te denken om er een te halen maar het is er helaas nooit van gekomen. Ze lijken me erg handig niet alleen om de tijd erop te kunnen zien maar het gehele apparaat. Ook zou ik zeker de Phonebloks gaan kopen dit omdat je dan eigenlijk zelf je mobiel kunt samenstellen zoals jij het wilt en dat spreekt me wel aan.