Gadgets in 2014

2014 gaat weer een mooi jaar worden en in onze huidige voortgang in technologie is het dus vrij zeker dat er weer een aantal spectaculaire gadgets aankomen. Ik ben zelf benieuwd wat ik ga vinden maar ik ga er een aantal neerzetten die we in 2014 zeker kunnen verwachten.

Polaroid Socialmatic camera
Het klinkt allemaal duur maar dat zal volgens mij reuze meevallen. Deze camera is oorspronkelijk gekomen uit een concept dat in 2012 was ontstaan. Het is de bedoeling dat deze camera het merk Polaroid weer op de markt zet maar wat kan het product eigenlijk?

In deze camera zit een mini printer (kun je zeggen) die jouw foto’s kan printen op kleine stickers. Ook is het mogelijk om de afbeeldingen te bewerken. Ik verwacht deze camera eind 2014 op de markt te zien maar ben zelf benieuwd of er veel animo voor is. Dit omdat de camera zelf wel heel goed moet zijn en omdat mensen tegenwoordig al minder printen. Waarom zitten we nu dan te wachten op een sticker?

Goji Smart Lock
Vraag jij jezelf ook wel eens af of je de deur van je huis wel goed op slot hebt gedaan? Ik in ieder geval wel maar gelukkig hebben we over een paar maanden de Goji Smart Lock. Hierbij heb je de mogelijkheid om vanaf je mobiel je huis op slot te doen. Ook krijg je een SMS als deze van het slot afgaat en kun je zien wanneer de deuren open zijn. Ik zeg ideaal en kan niet wachten tot ik dit kan uitproberen.

June bracelet
Deze gadget zal meer voor de dames zijn. Dit is een stylish armband die je aangeeft hoeveel zonnebrand je moet opdoen en wanneer. Dit om zo snel mogelijk bruin te worden en natuurlijk om te voorkomen dat je huid verbrandt. Ik denk dat deze armband, mocht de prijs meevallen, veel verkocht gaat worden aangezien niemand wil verbranden door de zon en iedereen graag een kleurtje heeft na de zomer.

Panomo panoramic camera
Zoals je kunt zien is het een beetje een abnormale camera maar dit komt vooral door de ronde vorm. Je zou zelf denken hoe maak ik hier nou een foto mee op welk knopje moet ik drukken? Het is veel simpeler dan dat het lijkt want het enige wat je hier moet doen is de bal / camera in de lucht gooien en het maakt 360 graden foto’s wat een spectaculaire foto oplevert.

Zelf zou ik van deze gadgets weinig gebruik maken maar de 2 die mij weldegelijk aanspreken zijn de Smart Lock, deze omdat ik soms wel eens vergeet de deur op slot te doen, en de panoramic camera. Dit omdat het mij wel gaaf lijkt om 360 graden foto’s te nemen daardoor zie je toch net iets meer dan normaal.